Istedgade Dialog- og Gadefest

Vesterbro Lokaludvalg arrangerer sammen med Mændenes Hjem den årlige gadefest, der sætter socialpolitikken på dagsordenen.

Hvordan bliver der plads til os alle?

Vesterbro Lokaludvalg står for at skabe gode rammer om socialpolitisk debat i teltet, hvor flere politikere fra Borgerrepræsentationen har meldt deres ankomst. I stedet for at lave en klassisk paneldebat, vil vi i ånden fra den uformelle ramme uden for teltet invitere inden for i vesterbroernes dagligstue, hvor politikere og høj og lav kan samtale om de udfordringer, som møder os lige uden for teltdugen.

Underholdning og aktiviteter

Istedgade spærres af fra Gasværksvej til Abel Cathrines Gade med en lastbilscene i den ene ende, hvor både Djs og livemusik underholder sammen med gøgleri for de mindste.Programmet for dagen ser nogenlunde således ud på lastbilscenen placeret ved enden mod Gasværksvej.

For børn og barnlige sjæle er der workshop, hvor man kan lære at gøgle.  Hvis gøgleriet hellere skal foregår med at jonglere fodbolden på asfalten, så skal du i stedet komme og melde dig og dine kammerater til fodboldturneringen. Alle kan være med. 

Udover de mange aktiviteter, kan du også tage dagen i søndagsstemning og slentre rundt mellem loppeboder, som den socioøkonomiske indsats under Mændenes Hjem står for, eller få dig en lækker hapser fra en af de mange madboder, som lokale erhvervsdrivende står bag.