Københavns Kommunes logo

Lights on Vesterbro / LOV

Lights on Vesterbro finder sted første weekend i september. Sammen med det lokale forenings- og erhvervsliv arrangerer vi en weekend med kultur for alle.

Det er Lights on Vesterbro

Igen i år besluttede vi at arrangere Lights on Vesterbro - Vesterbros hyggeligste og mest mangfoldige kulturdage.

Vi skaber Lights on Vesterbro i samarbejde med Vesterbros lokale foreninger og erhvervsliv. Det gør vi, fordi vi mener, at vi sammen kan skabe noget helt unikt for vores bydel – det er Lights on Vesterbro. 

Dette års festival blev afviklet med 2. – 4. september rundt omkring på hele Vesterbro. 

Afviklingen af kulturdagene, som har vist sig at være et populært indslag for både lokale erhvervsdrivende, det lokale foreningsliv, de lokale kulturudøvere samt alle os, der bor på Vesterbro.

Lights on Vesterbro er kulturelle events arrangeret af Vesterbros lokale erhvervsdrivende og foreninger. De planlægger indholdet, og vi giver støtte til afvikling af udgifterne. Resultatet et bredt felt af kulturelle indslag for hele Vesterbro :) 

Mød os og lokale foreninger i lokaludvalgets telt på Enghave Plads

Som noget nyt planlægger vi i år selv at være til stede under Lights on Vesterbro. Lørdag d. 3. september kan du derfor møde os til en snak om godt og skidt på Vesterbro. Vi stå klar til at tale med dig fra kl 9.00 - 17.00 på Enghave plads.

I teltet vil du ligeledes kunne møde lokale foreninger, der på skift fortæller om deres forening, hvad de laver og hvordan du kan være med!

Derfor skaber vi Lights on Vesterbro

Lights on Vesterbro startede i 2019 som et initiativ til at få genstartet Vesterbros lokale erhvervs- og kulturliv efter forårets Corona-nedlukning. Vi satte rammerne og gav støtte til, at lokale forretninger, caféer og barer kunne hyre kunstnere ind til et kulturelt arrangement.

I samarbejde skabte vi en weekend fuld af liv, optimisme, fest og kultur samtidig med, at vi endnu engang fik sat Vesterbro på det kulturelle københavnerkort.

Lights on Vesterbro har vist sig at samle vores bydel på tværs af alder, erhverv og bopæl. Med kulturen som mødested oplever vi et sammenhold om Vesterbro, som netop er en af de ting, vi i lokaludvalget arbejder for.

Du finder programmet for dette års Lights on Vesterbro herunder.

Program Lights on Vesterbro 2022