Lights on Vesterbro var for 2. år i træk en stor succes

06.09.2021
  • Fangekoret optræder i Café Exit
Tak til alle der var med til at skabe årets kulturfestival på Vesterbro!

Årets Lights on Vesterbro var igen en succes. 2. – 5. september deltog 32 erhvervsdrivende og foreninger i planlægningen af Ligths on Vesterbro ved at arrangere i alt 44 kulturelle events, der blev afviklet rundt omkring på hele Vesterbro. I løbet af de fire dage kunne man opleve både liveopførte koncerter, teater, digtoplæsninger, kunst og div. workshops – det gav liv og gode oplevelser for de mange Vesterbroere, der var rundt og se, hvad det lokale erhvervs – og kulturliv havde planlagt.

Det er 2. gang, vi afvikler Lights on Vesterbro, og det er en stor glæde at se den voksende tilslutning til arrangementet blandt både erhvervsliv, foreningsliv og beboere på Vesterbro.

Vi takker alle, der er har været med både i planlægningen af Lights on Vesterbro, og dem der var rundt og opleve de mange begivenheder.

Derfor skaber vi Lights on Vesterbro

Lights on Vesterbro startede sidste år som et initiativ til at få genstartet Vesterbros lokale erhvervs- og kulturliv efter forårets Corona-nedlukning. Vi satte rammerne og gav støtte til, at lokale forretninger, caféer og barer kunne hyre kunstnere ind til et kulturelt arrangement.

I samarbejde skabte vi en weekend fuld af liv, optimisme, fest og kultur samtidig med, at vi endnu engang fik sat Vesterbro på det kulturelle københavnerkort.

Lights on Vesterbro viste sig at samle vores bydel på tværs af alder, erhverv og bopæl. Med kulturen som mødested oplevede vi et sammenhold om Vesterbro, som netop er en af de ting, vi i lokaludvalget arbejder for.

Læs mere om Lights on Vesterbro her