Vær med til at forme Københavns kulturpolitik de kommende år

14.08.2019
Kultur- og Fritidsforvaltningen har to strategier i høring - Plan for Københavns biblioteker 2019-2023 og Kultur- og fritidspolitikken 2023

Strategier fra Kultur- og Fritidsforvaltningen i høring

Lige nu har Kultur- og Fritidsforvaltningen hele to nye strategier i høring - Plan for Københavns biblioteker 2019-2013 og Kultur- og fritidspolitikken 2020-2023.

"Giver det mening, sætter det en god retning? Har de aflæst byens udvikling og lyttet til de råb om fællesskab og udfoldelsesmuligheder, som følger i kølvandet på den heftige udvikling, København er midt i med udviklingen af Carlsberg-byen, Havneholmene, Postgrunden - og snart Jernbanebyen? Det vil jeg kigge efter, når jeg dykker ned i de to dokumenter", siger Jørgen Sprogøe Petersen, som et formand for det udvalg under Vesterbro Lokaludvalg, som har ansvar for kultur, fritid, børn og unge.

Lokal interesse på Vesterbro

Vesterbro Lokaludvalg behandler de to politikker på deres næste møde d 20.8. kl. 17-19, Warehouse 9, Halmtorvet 11 (th for Øksnehallen) og alle er velkomne.

"Indimellem kommer der planer eller politikker, som har fat i noget helt væsentligt - også for os lokalt. Og andre gange er det rene pligt-papirer, som hurtigt er glemt. Jeg håber, at de denne gang har fat i noget væsentligt - og at vi kan få en god snak på vores udvalgsmøde, hvor vi skal blive enige om forslag til høringssvar." , siger Jørgen Sprogøe Petersen

Du kan også gå ind på www.blivhørt.kk.dk og give din mening til kende.  

Høringsfristerne er 31. august og 1. september 2019.