Fremtidens boligbehov i Jernbanebyen

Vi inviterer til oplæg med Curt Liliegreen om fremtidens boligforhold med udgangspunkt i udviklingen i Jernbanebyen.

OBS! Nyt mødested: DSB's bygning Vingehjulet, Otto Busses Vej 17, 2450 København SV. Link til Google Maps: https://maps.app.goo.gl/bnkBHwwMzu5RgiPf8

Udviklingen af Jernbanebyen går snart ind i en ny fase. Til sommer kommer lokalplansforslaget for det store godsbaneområde mellem Vasbygade, Enghavevej og Ingerslevsgade i offentlig høring, og det betyder, at du kan komme med din holdning til planerne.

Vi har i lokaludvalget fulgt udviklingen i Jernbanebyen tæt i lang tid og arbejder hele tiden på at sikre, at borgerne inddrages, og for at der tages højde for byliv, inklusion, fritidstilbud, forbindelser, boligsammensætning, plads til kreative erhverv, natur og meget andet, når området skal udvikles.

Curt Liliegreen er direktør i Boligøkonomisk Videncenter, som hører under Realdania. Han har en stor viden om boligmarkedet og udviklingen i vores boligforhold, som han vil dele med os på mødet.

Efter oplægget skal vi tale om, hvilke emner, der er vigtige at prioritere under høringen af lokalplanen, så vi kan give kvalificerede svar og sætte både finger- og fodaftryk i fundamentet for det fremtidige liv i Jernbanebyen.

Sted: DSB's kantine, Otto Busses Vej 2, 2450 København SV (ved vandtårnet over for Lokomotivværkstedet).

Tilmeld dig på mail til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk senest onsdag den 10. april.

Kontakt

DSB's bygning "Vingehjulet"

Otto Busses Vej 17

2450 København SV.
Del med