Bokashi kompostering - hjemme hos dig?

Kom til workshop i Træstubben og lær, hvordan du kan kompostere dit bioaffald hjemme i køkkenet.
Fotograf
Vesterbro Lokaludvalg

Hvad er bokashi?

Bokashi betyder fermenteret organisk materiale på japansk og er en komposteringsmetode, hvor nedbrydningen sker meget hurtigt, iltfrit, og dermed lugter langt mindre.

Metoden er særligt velegnet til folk, der bor i lejlighed, som gerne vil minimere deres eget bioaffald - og få god og næringsholdig plantejord til planterne på altanen eller i vindueskarmen som bonus.

På workshoppen får du en introduktion til, hvordan du laver din egen næringsrige Bokashi-kompost af dit madaffald. Det tager kun 5 til 6 uger at lave Bokashi-kompost, og det er nemt og enkelt.

Du får også inspiration til hvordan du bruger dit bokashi i haven, i højbedet, på terrassen, på altanen og i jordfabrikken, og du får en DIY spand med hjem.

Tid og sted

Anna Taws fra Urban Garden Company underviser på workshoppen, der afholdes udendørs i Træstubbens skovhave torsdag den 15. april kl. 16-19.

Tilmelding

På grund af forsamlingsforbuddet er der kun plads til 10 personer på workshoppen, og tilmelding er først til mølle. 

Tilmeld dig til lokaludvalgets miljømedarbejder.