Nyheder

Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 258 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Tag fat i dit lokaludvalg

Har du en lokal problemstilling eller sag, du gerne vil præsentere for os, så tag fat i os.
Nyhed

Pitch Please Vesterbro

Du har ideen / vi har pengene. Har du en ide til et projekt på Vesterbro? Så vil vi gerne hjælpe dig med at føre den ud i livet. Pitch din Vesterbro ide for os d. 18. januar og få støtte.
Nyhed

Genåbn skøjtebanen i Enghave Parken!

Selvom vi ligesom Kultur- og fritidsforvaltningen ønsker at spare på energiforbrug og CO2-udledning, er en lukning af skøjtebanen ikke den rigtige løsning på det problem.
Nyhed

70 københavnere var med til møde om Jernbanebyen

Sidste uge gav Stadsarkitekt Camilla Van Deurs os og alle fremmødte et indblik i hendes tanker om udviklingen af Jernbanebyen. Tak for gode drøftelser og hyggelig fællesspisning efterfølgende.
Nyhed

Godt nyt for nogen af Vesterbros mest udsatte

Kommunens budget for 2024 ligger nu fast. Nogen af Vesterbros mest udsatte får en tiltrængt håndsrækning, men derudover er budget-24s Vesterbro-afkast noget skrabet.
Nyhed

GOD SOMMER

Sekretariatet holder sommerferie i juli måned. Men skriv gerne - så vender vi tilbage til dig til august.
Nyhed

Vores input til kommunens budget 24

Trods den indgåede principaftale for budget 24, er der meget, der stadig skal falde på plads. Vi har netop sendt vores input til Rådhusets politikere, med anvisninger til, hvad de bør prioritere på Vesterbro.
Nyhed

Et skridt nærmere kreative erhverv i Jernbanebyen

Vi er med i partnerskab for strategisk erhvervsudvikling i kreative bymiljøer og understøttelse af kreative erhverv. Partnerskabet har netop fået tildelt puljemidler fra Kultur- og fritidsforvaltningens pulje til kreative erhverv og bymiljøer.
Nyhed

Vesterbro har fået en ny bydelsplan

Den beskriver vores visioner for Vesterbro og er vores arbejdsplan for, hvordan vi sammen med jer kan får skabt en bæredygtig udvikling af vores bydel.
Nyhed

Lights on Vesterbro bliver til Spot on Vesterbro

Vi har igennem lidt tid grublet over, hvordan vi kan gøre Lights on Vesterbro mere relevant for endnu flere på Vesterbro. Det betyder at Lights on Vesterbro bliver til Spot on Vesterbro.
Nyhed

Vesterbro indtager Musikhuset

Vi inviterer alle til en underholdende dag med musik, dans og teater, når Vesterbro indtager Musikhuset.
Nyhed

Har vi behov for en bydelsdækkende kulturfestival?

De sidste tre år har vi afviklet Lights on Vesterbro - lokale kulturdage i samarbejde med det lokale erhvervsliv og foreninger. Trods tre gode år drøfter vi nu, om Vesterbro har nok kulturtilbud, eller om der er et overset behov for et bydækkende event.