Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 266 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Kom til fællesspisning, oplæg og brainstorm om Jernbanebyen

Kom med og vær med til at tænke stort om udviklingen af Jernbanebyen, når vi onsdag d. 24. januar kl. 17-19 inviterer til et spændende oplæg med Lendager Group og deltagelse i brainstorm om Jernbanebyens udvikling. Efterfølgende spiser vi sammen.
Nyhed

GOD JUL VESTERBRO

Sekretariatet holder juleferie 20. december – 2. januar.
Nyhed

Tag fat i dit lokaludvalg

Har du en lokal problemstilling eller sag, du gerne vil præsentere for os, så tag fat i os.
Nyhed

Pitch Please Vesterbro

Du har ideen / vi har pengene. Har du en ide til et projekt på Vesterbro? Så vil vi gerne hjælpe dig med at føre den ud i livet. Pitch din Vesterbro ide for os d. 18. januar og få støtte.
Nyhed

Genåbn skøjtebanen i Enghave Parken!

Selvom vi ligesom Kultur- og fritidsforvaltningen ønsker at spare på energiforbrug og CO2-udledning, er en lukning af skøjtebanen ikke den rigtige løsning på det problem.
Nyhed

70 københavnere var med til møde om Jernbanebyen

Sidste uge gav Stadsarkitekt Camilla Van Deurs os og alle fremmødte et indblik i hendes tanker om udviklingen af Jernbanebyen. Tak for gode drøftelser og hyggelig fællesspisning efterfølgende.
Nyhed

Godt nyt for nogen af Vesterbros mest udsatte

Kommunens budget for 2024 ligger nu fast. Nogen af Vesterbros mest udsatte får en tiltrængt håndsrækning, men derudover er budget-24s Vesterbro-afkast noget skrabet.
Nyhed

GOD SOMMER

Sekretariatet holder sommerferie i juli måned. Men skriv gerne - så vender vi tilbage til dig til august.
Nyhed

Vores input til kommunens budget 24

Trods den indgåede principaftale for budget 24, er der meget, der stadig skal falde på plads. Vi har netop sendt vores input til Rådhusets politikere, med anvisninger til, hvad de bør prioritere på Vesterbro.
Nyhed

Et skridt nærmere kreative erhverv i Jernbanebyen

Vi er med i partnerskab for strategisk erhvervsudvikling i kreative bymiljøer og understøttelse af kreative erhverv. Partnerskabet har netop fået tildelt puljemidler fra Kultur- og fritidsforvaltningens pulje til kreative erhverv og bymiljøer.
Nyhed

Vesterbro har fået en ny bydelsplan

Den beskriver vores visioner for Vesterbro og er vores arbejdsplan for, hvordan vi sammen med jer kan får skabt en bæredygtig udvikling af vores bydel.