Brugerne af lommeparken på Enghave Plads skal have en ny ”dagligstue”

Fælles arbejdsdag på Vesterbro. Kom og vær med – Tirsdag d. 23. januar kl. 10.00 – 17.00 sætter vi læskur og bænke op i lommeparken.

Sammen med Sharing Copenhagen og Socialforvaltningen har vi sat penge af til, at brugerne af lommeparken på Enghave Plads kan få lidt bedre rammer at opholde sig i. 

Tirsdag d. 23. januar sætter vi derfor en midlertidig container og bænke op til glæde for brugerne i området, så vejret føles knap så koldt og blæsende, når de opholder sig der. 

Vi har brug for din hjælp

For at give de nye installationer den sidste finish, har vi brug for din hjælp.

Derfor inviterer vi alle interesserede til at give en praktisk hånd med på dagen, så vores naboer på Enghave Plads kan få et bedre ’opholdsrum’.

Det eneste du skal gøre, er at møde op i i løbet af dagen – i tidsrummet 10.00 – 17.00 tirsdag d. 23. januar. Der er en bred vifte af arbejdsopgaver som skal laves, så selvom du ikke umiddelbart er håndværkertypen, vil din hjælp blive værdsat.

Vi sørger løbende for lidt til ganen til alle jer, der møder op. Du finder os bag ved skaterparken på Enghave Plads. 

Følende opgaver vil vi gerne have hjælp til:

  • Tagkonstruktion til containeren
  • Terrasse til containeren
  • Reparation hegn og den lange bænk
  • Maling af containeren

“Dagligstuen” - Et Rum til Drikkefællesskabet på Enghave Plads, er produceret i samarbejde mellem Sharing Copenhagen, Vesterbro Lokaludvalg, Socialforvaltningen, Trifolium, Sydhavns Genbrugscenter og Catapult Projects. Dagligstuen laves som et cirkulært projekt og består af restmaterialer fra Københavns Kommunes lager, Kildevæld Kulturhus, Region H mv.