Bynatur og grønne tage

I november sætter vi fokus på bynatur og grønne tage - og du kan være med
Fotograf
Vesterbro Lokaludvalg

På Vesterbro er der meget få grønne kvadratmeter pr. indbygger. I det hele taget er der meget få ledige kvadratmeter, og skal vi have flere grønne åndehuller, må vi derfor tage alle flader i brug. Derfor har vi planlagt to aktiviteter, hvor du kan få inspiration til, hvordan du skaber endnu mere bynatur hjemme hos dig.

Praktisk foredrag om bynatur og grønne tage

Onsdag den 4. november er der praktisk foredrag i Træstubben i Saxoparken med bygartner Jann Kuusisaari. Her kan du høre om forskellige muligheder for at skabe bynatur, og du kan være med til at reparere det grønne tag på Træstubben, hvor der skal der lægges søgræs og plantes ovenpå.

Tid og sted

Onsdag den 4. november kl. 15-17 i Træstubben i Saxoparken

Guidet tur til grønne baggårde på Vesterbro

Torsdag den 19. november kl. 15.30-17.30 holder vi guidet tur til grønne baggårde på Vesterbro med bygartner Jann Kuusisaari. Her kan du se eksempler på, hvordan man kan integrere de grønne tiltag i gården og på tagene.

Vi mødes ved Træstubben i Saxoparken.

Tid og sted

Torsdag den 19. november kl. 15.30-17.30 med afgang fra Træstubben i Saxoparken

Tilmelding

Der er tilmelding til begge aktiviteter, og det er først til mølle.

Tilmelding sker til sekretariatets miljømedarbejder. Skriv navn og e-mail på alle tilmeldte.

Building Green

Vil du have endnu mere inspiration til grønt byggeri, kan du tilmelde dig Building Green messen den 28. og 29. oktober, der i år afvikles digitalt. Her kan du livestreame Building Greens jubilæumsprogram, der sætter det nære og det lokale i fokus.

Du kan se årets program og tilmelde dig via dette link.

Kontakt

Miljømedarbejder