Det har vi støttet i 2019

06.01.2020
  • ""
68 ansøgninger fordelt på vores to puljer, Lillepuljen og Vesterbropuljen, har tilsammen modtaget 850.000 kr. til projekter på Vesterbro.

Tusind tak for alle jeres spændende ansøgninger i 2019, der har været med til at skabe møder mellem vesterbroerne, holde kulturlivet i gang i bydelen og hjælpe nye initiativer på vej.

Noget for alle 

Alt fra Erindringssalon, barok musikalske musikoplevelser for handikappede, til Mændenes Internationale kampdag, mandagsmadklub og opera på Flæsketorvet og 63 andre projekter modtog støtte og hjælp til at blive realiseret i løbet af året.

Tematisk spænder ansøgningerne bredt med både børn, unge og ældre som målgruppe. Der er projekter og arrangementer for socialt udsatte, musikinteresserede, børnefamilier, dem der opsøger den smalle kunst, det spirende foreningsliv og de arbejdsomme frivillige. Der har været fokus på grill og fællesskab, beskæftigelse for dem uden for arbejdsmarkedet, psykiske sygdomme og seksualitet og en masse andre tematikker inden for det, der berører os mellemmenneskeligt. 

En bred palet af aktiviteter og projekter

Det spirer løs i bydelen med både helt nye tiltag som fx Pigefestival og Scandinavian Ska Festival og gengangere som Kulturværkstedet Dagmars Censurerede kunstudstilling, Afrikansk dans sang og rytmer for børn og Kulturnat i børnebiblioteket. Vi glæder os over mangfoldigheden af projekter, der finder vej til vores pulje og får hjælp til opstart, men ligeså at der også er flere projekter, der bliver stærke nok til at stå på egne ben. 

Du kan se, hvilke projekter vi har støttet her. 

Vil du søge støtte?

Næste frist er mandag den 15. januar - læs mere om kriterier og ansøgningsprocessen.