Er du skater eller kender du en skater, der bruger banen på Enghave Plads?

Som en del af vores undersøgelse af Enghave Plads spørger vi den 11. august kl. 16 skaterne, hvad de har af ønsker til pladsen

Efter flere år med metrobyggeri er Enghave Plads igen blevet åbnet op. I forbindelse med metrobryggeriet blev den åbne del af pladsen renoveret med nye bænke, cykelsti over pladsen og flere cykelstativer til pendlerne, der skal videre med metro eller bus.

Vi vil gerne vide hvordan det nye byrum, som pladsen udgør, fungerer. Derfor spørger vi i løbet af 2021 pladsens forskellige brugergrupper, hvordan de oplever den nye plads.

D. 11. august kl. 16.00 står vi derfor klar ved skaterbanen for at høre, hvad dem, der bruger banen har af ønsker til Enghave Plads.

Derfor – er du skater – eller kender du en skater? Så mød op og fortæl os, hvad du mener om skaterbanen, Enghave Plads og hvordan vi sammen kan gøre pladsen til et endnu bedre byrum for os alle.

Sådan undersøger vi Enghave Plads

Denne undersøgelse er en del af en større borgerinddragelsesproces, hvor vi rækker ud til brugerne af pladsen for at få deres input til, hvad der mangler, om pladsen kan blive endnu bedre, eller om pladsen bare er super cool, som den er.

Sidste forår tog vi forskud på processen med et dialogmøde med øldrikkerne på pladsen for at få deres input til en samlet evaluering af pladsen.

I februar måned sendte vi et spørgeskema ud til vores borgerpanel og inviterede pladsens naboer og andre beboere på Vesterbro til at deltage i undersøgelsen. I maj henvendte vi os til dem, der har deres cykler parkeret på Enghave Plads, og juni spurgte vi pendlerne, hvad de mener om den nye Enghave Plads

Samtidig er vi i dialog med de erhvervsdrivende, som har deres virksomhed ud til pladsen, og senere på foråret spørger vi pendlerne om, hvordan de oplever pladsen, hvad der er godt og hvad der kan forbedres.

Hvordan bruger vi resultaterne af undersøgelserne

Besvarelserne fra den aktuelle undersøgelse bruger vi sammen med de øvrige tilbagemeldinger, som vi har fået eller får igennem vores dialog med pladsens andre brugergrupper. 

Herudfra laver vi en samlet evaluering af pladsen, som vi kan bruge som udgangspunkt til en dialog med Teknik- og Miljøforvaltningen om eventuelle ændringer på pladsen.

Vi glæder os til at læse jeres svar og takker på forhånd for jeres samarbejde og input til, at vi alle kan få et bedre Vesterbro.