God sommer Vesterbro

01.07.2021
Tak for første halvår af 2021. Vores sekretariat holder ferie i juli måned.

Sommeren er over os! Corona er for nedadgående og fodbold-feberen drøner derud af…. Hvad mere skal der til for at det bliver en god sommer.

Vi vil vi godt takke Vesterbro for den første del af 2021. Det har været et begivenhedsrigt halvår, bl.a. med nogle vigtige milepæle for udviklingen af Jernbanebyen, endelig lokalplan for området, hvor IKEA allerede nu er i gang med at opføre deres nye varehus ved Dybbølsbro og masser af naturformidling for børn og voksne i Træstubben.

Dertil vil vi gerne takke for den store opbakning vi har fået ifm. med vores undersøgelse af Enghave Plads. Et projekt hvor vi efter sommeren kommer med en samlet evaluering samt forlag til, hvordan vi kan gøre Enghave Plads endnu bedre for os alle sammen.

Og så må vi endelig ikke glemme Lights on Vesterbro – Vesterbros kulturfestival arrangeret i samarbejde med Vesterbros lokale erhvervsliv og foreninger. Det hele løber af stablen 2.-5. september, og vi kan allerede nu godt garantere, at programmet bliver fyldt med gode oplevelser til både børn og voksne.

Vores sekretariat holder sommerferie frem til d. 2. august. Derefter er vi igen på pinden og klar til at arbejde for Vesterbro.

GOD SOMMER!