Høj sol og masser af hygge på det gamle Godsbaneterræn

25.06.2019
  • ""
Vesterbro Lokaludvalg havde inviteret til Åbent Hus i den såkaldte “Jernbaneby” med høj sol og en masse glade naboer.

Det blev et velbesøgt arrangement med fokus på den kommende byudvikling af Vesterbros baghave, et område som Vesterbros borgere i dag bruger som hemmeligt rekreativt område, og som står foran en kommende byudvikling, hvor DSB Ejendomsudvikling og Freja Ejendomme planlægger en helt ny bydel med op til 5000 boliger med fokus på alternative boformer.

Musik, kreative værksteder og spændende udforskninger af bydelen

Børn og voksne byggede futuristiske modelbyer sammen med Eva Tind, smagte sig igennem den vilde natur og byggede små haver af genbrugs-valgplakater sammen med Blomstrende By. Philip Hahn-Petersen havde to meget velbesøgte rundvisninger med fokus på bynatur og sjældne sommerfuglearter.

Tomas Høffding (Who made Who) spillede numre fra sit kommende soloudspil, og de mindste dansede med Ulla Abdullacoco Bongo Band, og var blandt andet på jagt gennem junglen, forklædt som indianere.

Vi håber, at alle fik øjnene op for det potentiale, Godsbaneterrænnet har for at blive et nyt, grønt område for Vesterbroerne. Vi glæder os til en masse hyggeligt samvær med jer alle til de kommende arrangementer i Vesterbros grønne baghave.