Hvad mener Vesterbros unge om udviklingen af Godsbaneterrænet?

Netop det spørgsmål var omdrejningspunktet, da vi i går afviklede ungeworkshop om Jernbanebyen. Dagen endte med at deltagerne fremlagde deres input for repræsentanter fra DSB, Freja Ejendomme, COBE, NREP byudviklingsselskab og Vesterbro Lokaludvalg.

En af lokaludvalgets vigtigste opgaver er at sikre at borgerne på Vesterbro bliver hørt, når der sker ændringer i deres nærmiljø. Det gælder selvfølgelig også byudviklingen af Godsbaneterrænnet.

Derfor havde vi d. 24. november inviteret de ældste elever på Vesterbros skoler til ungeworkshop om Jernbandebyen. Mødet, der blev faciliteret af Københavns ungeråd, gav de unge mulighed for at formulere netop deres visioner og tanker om udviklingen af området, og som en del af forløbet fik de mulighed for at fremlægge deres input for repræsentanter for DSB, Freja Ejendomme, COBE arkitekter, NREP byudviklingsselskab og Vesterbro Lokaludvalg.

På billedet ses Celine og Mohammed fra sekretariatet for Københavns ungeråd, som står foran de mange spændende bud på fremtidens byrum i Jernbanebyen, som elever i 6. og. 7. klasse fra Oehlenschlægersgades Skole og Byens Steinerskole præsenterede.

Celine og Mohammed styrede workshoppen sammen med Mikael og Sigrid fra Lokaludvalgets netværksgruppe.

Vi takker alle for en lærerig dag med gode input til fremtidens Vesterbro.

Vil du vide mere om vores arbejde med Godsbaneterrænet?