Hvordan forbedrer vi Vesterbros kulturelle mødesteder?

Mandag den 5. februar inviterer vi til dialogmøde om Vesterbros kulturelle samlingspunkter og hvordan de kan forbedres. Alle er velkommen og det er gratis at deltage.

Som et led i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitikken 2023-2026 er der ved at blive udarbejdet en plan for kulturhuse og biblioteker som samlingspunkter i de enkelte bydele. Planen hedder KUBI (Kulturhuse og Biblioteker), men kulturelle samlingspunkter kan være andet og mere end kulturhuse og biblioteker. På Vesterbro har vi fx. Onkel Dannys Plads og Enghaveparken, som mange borgere bruger til at samles om kulturelle oplevelser.

Vi vil gerne høre, hvilke steder du bruger, og hvordan vi kan gøre disse steder endnu bedre.

På dialogmødet skal vi tale om vigtige kulturelle samlingspunkter på Vesterbro, hvordan disse kan forbedres og hvordan Københavns Kommune kan hjælpe med dette.

Dialogmødet afholdes som en del af Vesterbro Lokaludvalgs underudvalgs møde om Kultur, Fritid, Børn og Unge (KFBU-udvalget). KFBU er et åbent udvalg, og du er derfor mere en velkommen til at blive hængende og deltage i drøftelser om blandt andet: 

  1. Status på den historiske telefonkiosk i Absalonsgade
  2. Sidste nyt om udearealer ved Musikhuset
  3. "Kvalitetsudviklingen i fritidsklubber og ungeværk"
  4. Markering af 80 året for folkestrejken
  5. Udmøntning af Lokaludvalgets bydelsplan

 Praktisk info om mødet:

Mandag den 5. februar 

  • Dialogmøde kl. 17.00-18.00
  • KFBU-møde kl. 18.00-19.00

Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
1711 København V.

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne vide, hvor mange der kommer. Tilmeld dig derfor på mailto:vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Arrangører af dialogmødet er Kultur og Fritid V (som samler biblioteker, idrætsanlæg og kulturhuse i Valby, Vanløse, Vesterbro og Sydhavnen) og Vesterbro Lokaludvalg. 

Du kan læse mere om KUBI-planen i materialet herunder.

Materiale om Kultur- og Biblioteksplanen (KUBI)