Istedgade fejrede mangfoldighed

09.09.2019
Fællesskabet var i fokus på en begivenhedsrig dag på Indre Vesterbro.

Regnen udeblev heldigvis, da Vesterbro Lokaludvalg og Mændenes Hjem fejrede mangfoldigheden på Vestebro ved den årlige Gade- og dialogfest på Istedgade. Til gengæld var dagen fyldt med musik, gokart-ræs, cirkus, gode loppefund, dejlig mad og lokalpolitisk debat.

Kommuneplan19

Vesterbro Lokaludvalg stod klar med information om Københavns Kommuneplan 2019, der er i høring netop nu, og hvor udviklingen af Jernbanebyen indgår som en del af planerne for Vesterbro. Vesterbro er en af de bydele i København, som har færrest grønne kvadratmeter pr indbygger, og med de mange nye Vesterbro-borgere på Carlsberg, bliver presset på børneinstitutioner, skoler og kultur- og fritidsinstitutioner kun endnu større, end det er nu. Derfor er udviklingen af Jernbanebyen vigtig for Vestebro – og derfor vil Vesterbro Lokaludvalg kæmpe for, at den nye Kommuneplan tager højde for det efterslæb Vesterbro oplever mht børneinstitutioner og tilbud for fritidsliv.

Hvis du vil blande dig i debatten, henviser vi til www.blivhoert.dk, hvor du kan give dit høringssvar til Københavns kommuneplan 2019. Lokaludvalget i gang med at planlægge et borgermøde, hvor vi tager fat i kommuneplanen og dens betydning for Vesterbro. Du kan også melde dig til vores borgerpanel, hvor vi inden længe sender et spørgeskema ud, for at få jeres tilbagemelding på, hvad I har af ønsker for Vesterbro.

Vi siger tak for en skøn gade- og dialogfest med god Vesterbro-stemning.