Istedgade fejrede mangfoldighed

Fællesskabet var i fokus på en begivenhedsrig dag på Indre Vesterbro
Billede
vue over gadefest
Fotograf
Lokaludvalget

Regnen udeblev heldigvis, da Vesterbro Lokaludvalg og Mændenes Hjem fejrede mangfoldigheden på Vestebro ved den årlige Gade- og dialogfest på Istedgade. Til gengæld var dagen fyldt med musik, gokart-ræs, cirkus, gode loppefund, dejlig mad og lokalpolitisk debat.

Kommuneplan19

Vesterbro Lokaludvalg stod klar med information om Københavns Kommuneplan 2019, der er i høring netop nu, og hvor udviklingen af Jernbanebyen indgår som en del af planerne for Vesterbro. Vesterbro er en af de bydele i København, som har færrest grønne kvadratmeter pr indbygger, og med de mange nye Vesterbro-borgere på Carlsberg, bliver presset på børneinstitutioner, skoler og kultur- og fritidsinstitutioner kun endnu større, end det er nu. Derfor er udviklingen af Jernbanebyen vigtig for Vestebro – og derfor vil Vesterbro Lokaludvalg kæmpe for, at den nye Kommuneplan tager højde for det efterslæb Vesterbro oplever mht børneinstitutioner og tilbud for fritidsliv.

Hvis du vil blande dig i debatten, henviser vi til www.blivhoert.dk, hvor du kan give dit høringssvar til Københavns kommuneplan 2019. Lokaludvalget i gang med at planlægge et borgermøde, hvor vi tager fat i kommuneplanen og dens betydning for Vesterbro. Du kan også melde dig til vores borgerpanel, hvor vi inden længe sender et spørgeskema ud, for at få jeres tilbagemelding på, hvad I har af ønsker for Vesterbro.

Vi siger tak for en skøn gade- og dialogfest med god Vesterbro-stemning.