Julehilsener fra lokaludvalget

20.12.2019
  • ""
Lokaludvalgsformanden giver et tilbageblik på året der er gået og et kig frem mod 2020.

Kære vesterbroere!

Vesterbro har i 2019 haft et begivenhedsrigt år. De to Metrostationer er åbnet, efter at pladserne har været savnet i mange år. Og sidst på året åbnede Enghaveparken igen, efter at have været under ombygning i halvandet år. Nu med skøjtebane. Vi går derfor 2020 i møde med nyrenoverede åndehuller.

I Vesterbro Lokaludvalg har vi brugt store kræfter på at få så gode rekreative muligheder som muligt. Det grønne er væsentligt for os, sammen med mulighederne for idræt og sport.

Derfor har vi i mange år arbejdet med området på Otto Busses Vej, hvor vi har udviklet vores eget forslag ved navn Vester Remisepark. Det har været vigtigt for os, at få beskrevet alle de muligheder der findes, for at give Vesterbroerne en grøn park, fodboldbaner, sport og idræt både udenfor og indenfor i de gamle remiser. En grøn park med en størrelse, der vil betyde noget.

Vi er derfor glade for, at dette spørgsmål også for politikerne på Rådhuset har været væsentligt i de forhandlinger, som lige nu er i gang om den nye Kommuneplan. Der er fortsat mulighed for at give dit besyv med på kommunens officielle høringsportal, blivhoert.dk.
Vesterbro er fortsat under ombygning – både på Carlsberg, på Posthusgrunden og langs havnen.

Men midt i alle husene, er det som om, der mangler noget rekreativt og grønt. Det arbejder vi for. Også i 2020.

Rigtig god jul og godt nytår fra Vesterbro Lokaludvalg, 

Lokaludvalgsformand Thomas Egholm