Julehjælp på Vesterbro 2018

05.11.2018
De seneste tolv år har Vesterbro Lokaludvalg og Vesterbro Julehjælp sammen hjulpet 150 Vesterbrofamilier til at få en bedre juletid.

Tak til det lokale erhvervsliv!

Flere forskellige erhvervsdrivende på Vesterbro hjælper hvert år og Vesterbro Lokaludvalg spæder sidste til – og så får vi forhåbentlig også i år mindst 150 gode julekurve med godt indhold, der kan glæde mindst 150 familier på Vesterbro.

Alle julehjælpskurve indeholder et kort med angivelse af, hvem der har hjulpet med at støtte i år. Derudover udfærdiger kommer der en annonce i Vesterbro Bladet, hvor alle bidragsyderne bliver nævnt.

Julehyggen sikret i rette tid 

For at alle skal kunne få glæde af vores julehjælp er der hverken spiritus eller svinekød i kurvene, men alt andet har interesse. Julekurvene uddeles til vesterbroere, der har et særligt behov for ekstra hjælp.

Vi fordeler med hjælp fra Settlementet, Mødestedet for indvandrere, Fisken, Næstehjælperne og Garvergårdens Familie-tilbud.

Foreningen Vesterbro Julehjælp og Vesterbro Lokaludvalg mødes med frivillige og pakker julekurve weekenden inden juleaften, så alt er friskt og klart til juleaften.