Kom med til farvel og på gensyn til Enghaveparken

09.05.2018
  • ""
Kom med til farvel og på gensyn til Enghaveparken lørdag den 19. maj kl. 12-15.

Blomstrende By laver en workshop om adoptering af gadebed og giver hjælp til at klargøre dit gadebed til sommeren, der er tale fra teknik- og miljøborgmesteren og lokaludvalgets formand og der er hoppeborg, is og rodeogris! 

Teknik- og Miljøforvaltningen går snart i gang med næste fase af skybrudssikring af Enghaveparken, som er et led i den samlede skybrudssikring af Vesterbro, der skal sikre byen mod skader fra oversvømmelser ved kraftig regn. Parken får samtidigt et rekreativt løft med flere træer, bedre belysning og mere trygge og moderne rammer. Det betyder, at den lukkes fra udgangen af maj 2018 og frem til efteråret 2019. 

Farvel og på gensyn til Enghaveparken

Kom og vær med til at sige farvel og på gensyn til Enghaveparken lørdag d. 19. maj kl. 12-15 i Bibliotekshaven i Enghaveparken – og hør mere om moderniseringen af parken. Vesterbro Lokaludvalg byder foråret velkommen med en workshop, hvor du kan adoptere et bed på Vesterbro og få hjælp til at klargøre det til sommeren. De mange stauder i Bibliotekshaven foræres væk efter først til mølle-princippet. Du skal selv grave stauderne op, bring derfor egen spade og sæk.

Desuden vil der være forfriskninger, musik og aktiviteter for børn samt taler ved teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen og formand for Vesterbro Lokaludvalg Thomas Egholm. 

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen
Teknik- og Miljøforvaltningen og Vesterbro Lokaludvalg

Foto: Troels Hein, Københavns Kommune