Lermaling

Nyt værksted i Træstubben fra næste uge
Fotograf
Randi Kjær

 

Hvad er lermaling? Hvor mange forskellige farver kan ler have? Og hvorfor er det at vælge naturlige, ugiftige råmaterialer i vores huse så vigtige for vores helbred og vores verden?

I værkstedet om lermaling skal vi selv blande malingen op og male på væggene i Træstubben, (lidt) på hinanden og eksperimentere med en type maling, som man måske nok kender ude i økolandsbyerne, men som lige såvel kunne bruges i lejlighederne på Vesterbro, når væggene skal friskes op.

 

Book et forløb

Forløbet afvikles tirsdage d. 25/5, 1/6, 8/6 og 15/6 i følgende tidsrum:

kl. 9.00 – 9.45

kl. 10.00 - 10.45 (Alle tider er bookede)

kl. 12.00 - 12.45 (Tiden kl. 12-12.45 kan om ønsket ændres til 11-11.45)

kl. 13.00 - 13.45

Tilmelding er først til mølle, men vent ikke alt for længe, da der kan være rift om pladserne. Værkstederne er gratis og er målrettet børnehavebørn og børn i indskolingen på Vesterbro. Der er plads til max 15 børn plus deres 1-2 voksne pr. værksted. Ved større børnegrupper kan der bookes flere tider i træk.

Kontakt lokaludvalgets miljømedarbejder for spørgsmål om ledige tider og tilmelding til forløb. 

Naturværkstedet træstubben

Naturværkstedet træstubben er udendørs natur- og miljøformidling for Vesterbros børn. Formålet er at give børnene på Vesterbro en nysgerrighed på naturen og erfaringer med økosystemer og bæredygtighed med udgangspunkt i deres egen hverdag og lokale omgivelser. Værkstederne foregår udendørs i Træstubbens urbane skovhave.

I løbet af foråret tilbyder vi tre forskellige natur- og miljøværksteder til Vesterbros børn målrettet børnehavebørn og børn i indskolingen.

Læs mere om Træstubben og vores natur- og miljøværksteder her.