Mini-rampe og mere asfalt

Det var tilbagemeldingen, da vi i tirsdags spurgte skaterne på Enghave Plads, hvad de har af ønsker til pladsen.

Tirsdag eftermiddag havde vi inviteret brugerne af skaterbanen på Enghave Plads til dialog om, hvad de synes om Enghave Plads, skaterbanen som den er nu og hvad kunne man evt. gøre bedre.

Lidt over 20 skater var mødt op og var klar til at give os gode input med på vejen. Det kom der en god dialog ud af med mange pointer, som vi nu tager med os videre.

På mødet snakkede vi bl.a. om følgende emner:

  • Hvem bruger banen, og hvordan kan vi gøre brugen af banen mere sikker for alle
  • En minirampe vil give mulighed for at flere vil kunne bruge banen
  • Mulighed for lys på banen, så den kan bruges også i de mørke timer
  • Mulighed for at asfaltere på området ned mod metrostationen og rundt om boldbanen, hvor der i dag er grus. Så vil der være mulig for både park-skate og street-skate.
  • Mulighed for skiltning med tidsintervaller til forskellige brugergrupper
  • Adgang til en kost, så man kan feje blade m.m væk

Vi takker for den gode dialog og de mange input, som vi nu tager med i vores samlede evaluering af Enghave Plads.

Sådan undersøger vi Enghave Plads

Denne undersøgelse er en del af en større borgerinddragelsesproces, hvor vi rækker ud til brugerne af pladsen for at få deres input til, hvad der mangler, om pladsen kan blive endnu bedre, eller om pladsen bare er super cool, som den er.

Sidste forår tog vi forskud på processen med et dialogmøde med øldrikkerne, for at få deres input til en samlet evaluering af pladsen.

I februar måned sendte vi et spørgeskema ud til vores borgerpanel og inviterede pladsens naboer og andre beboere på Vesterbro til at deltage i undersøgelsen. I maj henvendte vi os til dem, der har deres cykler parkeret på Enghave Plads, og juni spurgte vi pendlerne, hvad de mener om den nye Enghave Plads. Samtidig er vi i dialog med de erhvervsdrivende, som har deres virksomhed ud til pladsen.

Hvordan bruger vi resultaterne af undersøgelserne

Besvarelserne fra den aktuelle undersøgelse bruger vi sammen med de øvrige tilbagemeldinger, som vi har fået igennem vores dialog med pladsens andre brugergrupper. 

Herudfra laver vi en samlet evaluering af pladsen, som vi kan bruge som udgangspunkt til en dialog med Teknik- og Miljøforvaltningen om eventuelle ændringer på pladsen.

Du kan læse med om vores samlede undersøgelse her