Mød dit lokaludvalg (på Teams)

14.01.2021
Torsdag d. 28. januar kl. 17-18 er vi klar på Teams, så du kan stille spørgsmål til dit lokaludvalg.

Onsdag d. 3. ferbuar er der borgermøde om opførslen af en ny IKEA ved Kalvebod Brygge (Lokalplansforslag Kalvebod Brygge Vest II tillæg 1). Borgermødet er online på Teams med oplæg fra bygherre og Teknik- og Miljøforvaltningen og med mulighed for skriftlige spørgsmål.

Vi ønsker, at så mange Vesterbroere som muligt skal have mulighed for at stille deres spørgsmål og give deres holdning til kende vedr. opførslen af IKEA. Derfor vil vi gerne give dig flere muligheder for at få stillet netop dit spørgsmål.

Mød os på Teams

Torsdag d. 28. januar kl. 17-18 er vi derfor klar på Teams, så du kan komme i kontakt med dit lokaludvalg. 

Det kan være, at du er forhindret i at deltage ved borgermødet d. 3. februar, eller at du hellere vil formulere dit spørgsmål mundligt i stedet for skriftligt. I alle tilfælde står vi klar til en dialog om lokalplansforslaget og tager alle spørgsmål med videre til borgermødet. 

Du kan deltage i vores Teams-event ved at klikke her

Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage, hvis du har andre spørgsmål til dit lokaludvalg, eller der er et emne eller område på Vesterbro, som du gerne vil snakke med os om. Vi står klar - du sætter dagsordenen. 

Sådan deltager du via Teams

Du kan enten downloade Microsoft Teams som en app til din computer, eller du har mulighed for at deltage i Teams-mødet over internettet ved at klikke på knappen “Fortsæt i denne browser”. 

Hvis du deltager i mødet over internettet, så brug gerne browserne Microsoft Edge eller Google Crome.

Hvis du deltager via din smartphone eller tablet, skal du downloade Microsoft Teams app’en via App Store eller Google Play, da det ikke er muligt at deltage i Teams-møder over internettet på smartphone/tablet.

 

Du kan finde ydlerligere informationer om borgermødet om ny IKEA og lokalplansforslaget, som er i høring her