Nu går valget til Vesterbro Lokaludvalg i gang

Fra i dag og to uger frem kan alle, der har tilmeldt sig til at stemme, afgive deres krydser til valget til Vesterbro Lokaludvalg.

Foreninger, råd og brugerbestyrelser, der har aktiviteter på Vesterbro, har haft mulighed for at stille op og melde sig til at stemme til valget af Vesterbro Lokaludvalg. 

Til valget til Vesterbro Lokaludvalg er der opstillet 23 kandidater, som skal vælges ind på 15 pladser.

Når man er tilmeldt som kandidat, er man automatisk også stemmeberettiget. Dertil har yderligere 13 lokale forening tilmeldt sig til at stemme om, hvem der skal sidde i den næste samling af Vesterbro Lokaludvalg

Selve valget foregår digitalt. Afstemning er åben fra den 14. februar 2022 kl 12.00 og lukker igen den 28. februar 2022 kl. 12.00.

Alle stemmeberettigede vil modtage et link til afstemningen umiddelbart før kl. 12.00 den 14. februar.

Hvornår bliver resultatet offentliggjort

Efter at den digitale valghandling lukker mandag d. 28. februar kl. 12 skal alle stemmer tælles sammen. Hurtigst muligt herefter offentliggør vi resultatet her på siden og på vores facebookside.

Alle tilmeldte til valget vil få en personlig henvendelse, hvor vi redegør for resultatet.

Den nye samling af Vesterbro Lokaludvalg skal derefter godkendes af Borgerrepræsentationen, hvilket vil ske på deres møde d. 24. marts. På det efterfølgende lokaludvalgsmøde vil det nye lokaludvalg blive endeligt konstitueret.

Vi gælder os til at kunne præsentere jeres nye lokaludvalg for jer.

Se kandidaterne til Vesterbro Lokaludvalg

Her kan du se, hvem der stiller op til dit lokaludvalg, hvilken forening stiller de op for og hvorfor de gerne vil vælges til Vesterbro Lokaludvalg