Ny hjemmeside på vej

Fra på mandag d. 4. oktober skifter vores hjemmeside til et nyt design.

Københavns kommune er i gang med en større opdatering af alle kommunale hjemmesider. Derfor skifter lokaludvalgets hjemmeside fra på mandag d. 4. oktober til et nyt design.

Strukturen for den nye hjemmesider vil minde om den nuværende, så vi håber, at I også på den nye hjemmeside kan finde de informationer, I søger. Ellers kontakt os endelig. 

Enkelte ændringer

Nyheder og kalender ikke mere ligge på forsiden, men kan findes henholdsvis i hjemmesidens hovedmenu øverst på siden og i de felter, der ligger når man scroller end på forsiden. Her ligger også information om vores brogerpanel, vore miljøarbejde og information til dig, der gerne vil søge en af vores puljer.

Høringer ligger i hjemmesidens hovedmenu og de største af lokaludvalgets arbejdsområder er beskrevet under indsatser. Under Mit lokaludvalg ligger stadig kontaktinfo samt info om vores arbejdsgrupper, årsplan og lokaludvalgets rolle.

Der er stadig små fejl og mangler, som vi er opmærksomme på. Vi arbejder løbende på at få dem udbedret

Derfor skifter vi hjemmeside

Som en del af Københavns kommune følger lokaludvalgene kommunens retningslinjer og strategier for webløsninger. De nye hjemmesider er en del af en ny strategi om kommunens borgerettede digitale servicer og skal overordnet gøre det nemmere for borgere at finde de relevante oplysninger.

Ud over et nyt design er der med de nye hjemmesider også en større sikkerhed ift. GDPR og alt indhold på siden er webtilgængeligt. Begge dele er defineret ud fra EU-lovgivning og dermed et krav til alle offentlige hjemmesider.

Vi er stadig det samme lokaudvalg med den samme iver for at kæmpe for Vesterbro. Vi ses på den nye hjemmeside :)