Pitch Please Vesterbro

Du har ideen / vi har pengene. Har du en ide til et projekt på Vesterbro? Så vil vi gerne hjælpe dig med at føre den ud i livet. Pitch din Vesterbro ide for os d. 18. januar og få støtte.

Pitch Please er et live uddelingsarrangement som foregår d. 18. januar 2024 i Ungdommens Demokratihus på Vesterbro. Her kan du komme og præsentere dit projekt for os i Vesterbro Lokaludvalg, og du har mulighed for at modtage en bevilling på op til 15.000 kr,-. Til arrangementet tilbyder vi projektsparring, hvor du kan vende din projektidé med os, samt få tips og tricks til dit projektpitch.  

 Du kan deltage i Pitch Please, hvis du: 

  • ser dig selv som ung, ikke-etableret projekt-mager  
  • har verdens bedste ide til et projekt med afvikling på Vesterbro, og som er offentligt tilgængeligt 
  • er bosat i Københavns Kommune 
  • mangler penge til et mindre kunst- eller kulturprojekt, så dit regnskab kan gå i nul 

Arrangementet er todelt og det er frit om man deltager i begge sekvenser eller blot den ene. Mellem kl. 16.00 - 18.00 kan man deltage i en workshop, hvor man kan få projektsparring og viden om fondssøgning. Mellem 19.00 og 21.00 forgår selve uddelingsarrangmentet, hvor man præsenterer sin projektidé for aftenens Panel, der består af medlemmer af Vesterbro Lokaludvalg, Snabslantens bevillingsudvalg og fagpersoner fra Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Der vil blive serveret et vegetarisk måltid mad mellem 18.00-19.00, til dem, der har tilmeldt sig spisning. 

Vi håber meget at se dig til vores arrangement, og vi vil gøre vores bedste for, at din idé bliver behandlet med faglighed og respekt. 

Pitch Please Vesterbro arrangeres i et samarbejde mellem Vesterbro Lokaludvalg, Snabslanten og Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Programmet ser således ud:

16:00: Velkomst og præsentation af Vesterbro Lokaludvalg og hvorfor vi er relevante for jer 

16:15: Kort præsentationsrunde af deltagere 

16:30: Oplæg: Hvad indeholder en god ansøgning? 

17:00: Projektsparring 

18:00: Spisning 

19:00-21.00: Præsentation af projektpitches og uddeling af bevillinger 

Tilmeld dig her

Vil du gerne være med til Pitch Please Vesterbro? Så tilmeld dig arrangementet her. 

Læs mere om vores puljemidler

Hvis du ikke kender så meget til Vesterbro Lokaludvalg, kan du læse mere om os, vores to bydelspuljer og retningslinjerne