Plads til alle i Vester Remisepark

28.09.2018
Vester Remisepark, et historisk mindesmærke, en drøm om Otto Busses Vej.

Gør drømmen til virkelighed og virkeligheden til en drøm – sammen med Vesterbro Lokaludvalg. En park med det vi mangler på Vesterbro og i Kgs. Enghave.

Et historisk mindesmærke – en drøm om Otto Busses Vej

Midt mellem Tivoli, Sydhavnen, Vesterbro og Fisketorvet ligger et område gemt bag jernbanernes årer. Det er ligeså stort som Fælledparken og ukendt for mange københavnere. Det hemmelige Vesterbro. Det var engang en stor pulserende arbejdsplads, som nu har brug for at få pustet nyt liv i sig. Det giver en unik mulighed for sund byudvikling i hjertet af København.

I løbet af de næste 10 år skal vi have 9 nye idrætshaller, 7 nye biblioteker/ kulturhuse og 23 nye boldbaner, hvis Københavns nuværende serviceniveau skal forblive det samme. Vi er næsten dobbelt så mange borgere pr. idrætsfacilitet i forhold til andre store byer i Danmark. En DGI- undersøgelse primært blandt børnefamilier viste, at cirka 70 procent af de adspurgte savner idrætstilbud til børn og unge i København. København halser bagefter. I Vester Remisepark kan der være plads til idræt, kunst og kultur – ude og inde. Stedet kunne sætte gang i København.

Sådan kan du være med…

Vi ejer ikke stedet, men man har vel lov til at drømme. Det kan blive hele Københavns nye mødested og værksted. En park, et pusterum og en oase.
Vil du være med til at sætte fut i det store, gamle hjerte? 

Facebookgruppen Vester Remiseparks Venner 
Du kan sende inputs til vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk