Valg 2018: 14 nye medlemmer

Efter en spændende valgaften på Vesterbro Ny Skole tirsdag den 20. februar kan vi nu præsentere 14 nye medlemmer
Billede
Billede af de nye medlemmer i Lokaludvalget 2018

Første valgrunde

Valgbordene var delt op mellem de tre områder Teknik- og Miljø med fire pladser og Kultur, Fritid og Børn samt Social- og Beskæftigelse med hver fem pladser efter forslag fra det afgående lokaludvalg. Kandidaterne besluttede at fastholde de tre områder og fordelingen af pladser og efter en velfortjent pause gå videre til, hvordan de skulle fordele pladserne mellem sig. 

Anden valgrunde

Social- og Beskæftigelses-gruppen blev ved deres bord sammen enige om fordelingen af deres fem pladser ved, hvad vi kalder fredsvalg. Men rundt om de to andre borde var der bænket flere kandidater, end der var ledige pladser i gruppen og derfor måtte alle tilstedeværende finde stemmesedlerne frem. Kandidaterne ved de to borde måtte op og stå, præsentere sig og argumentere for, hvorfor stemmen skulle placeres på dem. Et bord af gangen blev spændingen udløst efter indsamlingen af stemmesedlerne og de sidste ni foreningsmedlemmer blev fundet ved flertalsafstemning. 

Nye stemmer i lokaldemokratiet

Vi har fået sammensat et godt og bredt lokaludvalg med både nye og tidligere medlemmer repræsenteret fordelt på seks kvinder og otte mænd. Vi afventer dog den fuldstændige liste med de ni partipolitisk udpegede medlemmer, før vi kan fremvise et komplet nyt lokaludvalg, klar til at konstituere sig onsdag den 11. april. 

Inden  Borgerrepræsentationen formelt godkender de nye medlemmer af lokaludvalget torsdag den 22. marts, samles nye og afgående medlemmer onsdag den 21. marts. Mødet er både det sidste ordinære møde for det siddende lokaludvalg, men også et meet’n’greet-arrangement, hvor nyvalgte medlemmer, suppleanter og det afgående lokaludvalg kan hilse på hinanden.

Og så er det også en god mulighed for de nyvalgte medlemmer at opleve et ordinært lokaludvalgsmøde inden de selv skal trække i arbejdstøjet til april.

Oversigt

Social og Beskæftigelse

 
Navn  Forening
Ena Juhl 

 

Foreningen Fisken
Ivan Christensen Mændenes Hjem
Thomas Warburg Brugernes Akademi
Lena Holm Jensen LindskogE/F Havneholmen  II 
Allan FrederiksenKontaktcenter Klippen

Teknik og miljø

 

Navn 

Forening
 Per Skovgaard AndersenHusejerforeningen Humleby
Lone Billehøj Vandidræt i Vandkulturhuset på Vesterbro
Erik Hegelund-Frederiksen Gårdlauget i Hedebygadekarréen 
Thomas Egholm Vesterbro Trafik- og Byrumsgruppe

Kultur, Fritid og Børn

 

Navn

Forening
Cecilie HøgsbroEjerforeningen Kærholm 
Mikael StenstrupKFUMs idrætsforening Vestia
 Anja Agnethe KureSettlementet
Jørgen Sprogøe PetersenAB Enghaven
Noura BendaliAjax København