VELKOMMEN TIL LIGHTS ON VESTERBRO!

Kulturdagene Lights on Vesterbro finder sted 2. - 4. september rundt omkring på hele Vestebro.

NU GÅR DET LØS MED LIVE MUSIK OG DJ’S, KUNST, NERVEPRIRRENDE ARTISTERI, WORKSHOPS, SMYKKEDESIGN, PLANTEMARKED OG MEGET MERE!

Efter to år med Lights on Vesterbro er kulturdagene gået hen og er blevet en farverig sensommer-tradition. Konceptet bag projektet, er det samme, som de sidste år. Vi tilbyder lokale foreninger og erhvervsdrivende økonomisk støtte, så de kan stå for et kulturelt event i løbet at de dage, Lights on Vesterbro foregår. Sammen skaber vi en weekend fuld af liv, fest og kultur lige her på Vesterbro, samtidig med at vi endnu engang får sat Vesterbro på det kulturelle københavnerkort.

Mød os og lokale foreninger på Enghave Plads

Som et nyt tiltag sætter vi lørdag d. 3. september et foreningstelt op på Enghave plads. Her vil du dagen igennem kunne møde lokale Vesterbro-foreninger, se hvad de laver og høre hvordan du måske kan være med.

Foreningsteltet er åbent lørdag fra kl. 9.00 - 17.00

Ud over foreningerne er vi også selv til stede i foreningsteltet. Så har du en god ide til Vesterbro, eller et lokalt emne du gerne vil snakke med os om? Så kom endelig forbi teltet.

Se det fulde program

Vi er glade for igen i år at kunne præsentere et tæt pakket program alle tre dage, hvor der med garanti er oplevelser for enhver smag og aldersgruppe.

Vi skaber Lights on Vesterbro i samarbejde med Vesterbros lokale foreninger og erhvervsliv. Det gør vi, fordi vi mener, at vi sammen kan skabe noget helt unikt for vores bydel – det er Lights on Vesterbro.

GOD FEST OG GOD LIGHTS ON VESTERBRO!

Vesterbro Lokaludvalg

Dowload dit program herunder

Program for Lights on Vesterbro 2022