Vesterbroaktien lanceres

06.12.2018
Nu kan du som privatperson eller virksomhed købe en social aktie, der på skift vil støtte de mest trængte sociale aktører på Vesterbro.

Gang i Gaden er lukningstruet

Værestedet for socialt udsatte, Gang i Gaden, er lukningstruet efter, at den nuværende satspuljefinansiering stopper til årsskiftet. For at undgå at værestedet, samt andre trængte sociale organisationer på Vesterbro, skal lukke i fremtiden, har Settlementet taget initiativ til Vesterbroaktien, der kan købes for at støtte væresteder og andre sociale indsatser.

Det var under et flot opbud af presse, værestedets brugere og medarbejdere, lokaludvalgets formand Thomas Egholm samt lokale borgere, at Settlementet kunne lancere Vesterbroaktien, der en den første af sin art på socialområdet.

Vær med til at sikre en social bæredygtig fremtid

Du kan som enten privatperson eller virksomhed være med til at støtte trængte sociale organisationer såsom Gang i Gaden. Hvert kvartal vil Vesterbroaktien gå på skift til en anden organisation, der har trænge økonomiske forhold.

Hvis du som privatperson eller virksomhed er interesseret i at købe en Vesterbroaktie, kan du besøge Vesterbroaktien på facebook eller besøge den sociale handelsgade Saxogade, hvor en lang række butikker sælger aktien.