Vi uddeler julehjælp sammen med foreningen Vesterbro Julehjælp

14.11.2020
I år kan du også støtte uddelingen af julehjælp ved at købe foreningens julekalender.

De seneste fjorten år har Vesterbro Julehjælp i samarbejde med Vesterbro Lokaludvalg hjulpet 150 Vesterbrofamilier til at få en bedre juletid. Uddelingen er bl.a. støttet af lokale erhvervsdrivende, der enten støtter med et kontant beløb til indkøb af madvarer og gaver til børnene eller donerer varer fra deres egen butik.

Men i år har der været ekstra stor efterspørgsel på julehjælp. Derfor er der blevet tænkt i nye måder at kunne supplere indholdet i julekurvene, så alle modtagere af julehjælp får netop de varer, de mangler.

Du kan støtte ved at købe Vesterbro Julehjælps julekalender

Som noget nyt har Vesterbro Julehjælp derfor lanceret deres helt egen julekalender, hvor du får adgang til 24 online kulturoplevelser med et særligt Vesterbro-touch.  

Bag hver låge gemmer der sig en kode, der giver adgang til en kunstvideo doneret fra en af Vesterbros lokale udøvende kunstnere og personligheder. Videoerne kan ses på Vesterbro Juleforenings hjemmeside.

Julekalenderen kan købes fra 19. november i et bredt udvalg af lokale forretninger her på Vesterbro. Indtægterne fra kalenderen går ubeskåret til Vesterbro Julehjælp.

Hvem modtager julekurvene?

Julekurvene uddeles til vesterbroere, der har et særligt behov for ekstra hjælp. I år fordeler vi med hjælp fra Settlementet, Fisken, Næstehjælperne og Kontaktcentret i Valdemarsgade.

Vi takker alle bidragsydere fordi I hjælper med at gøre julen lidt gladere på Vesterbro.