Hvad blev der sagt på dialogmødet om Otto Busses Vej?

Vi har fået Urgent Agency til at dokumentere mødet i en rapport og vores filmgruppe fangede den gode stemning på en lille film

Mandag d. 31. august var vi vært, da der blev afholdt dialogmøde om den kommende udvikling af området ved Otto Busses vej. Mødet var et dialogmøde med oplæg og gruppearbejder, der skulle belyse både områdets kvaliteter og værdier men også udfordringerne ved udviklingsarbejdet.

For at få dokumenteret dialogerne og hovedpointerne fra mødet har vi fået Urgent Agency til at lave en rapport om mødet. Rapporten er lavet på baggrund af tilbagemeldinger fra workshops og plenum, og den vidner om den livlige debat og de mange bud på områdets fremtid, som dialogmødet bød på. Vi håber på, at rapporten vil blive et vigtigt inspirationsmateriale for det videre arbejde med udviklingen af en helhedsplan for området.

Vores filmgruppe var også med til mødet og lavede denne lille film, som du kan se herunder.

Mødet, var velbesøgt med deltagere fra bl.a. bygherre og grundejer (Freja og DSB), By & Havn, Stadsarkitekten, SLA Arkitekter, medlemmer fra Kgs. Enghave Lokaludvalg og Vesterbro Lokaludvalg og lokale aktører i området.

Film fra dialogmøde om Otto Busses Vej 31. august 2020

Video Url