Hvad skal der ske med krydset Dybbølsbro / Ingerslevgade

Som en del af følgegruppen for arbejdet med krydset, har vi fået lov til at dele det projektforslag, som Teknik- og Miljøforvaltningen netop nu arbejder med.

Alle, der færdes på Vesterbro, ved at trafikafviklingen ved krydset Dybbølsbro / Ingerslevgade på nuværende tidspunkt ikke fungerer tilfredstillende.

Derfor arbejder Teknik- og Miljøforvaltningen netop nu med et projektforslag, der skal omlægge krydset, så cyklister skal krydse krydset efter en japansk model, hvor krydset krydses på tværs via en dobbeltrettet cykelsti.

Vi har igennem hele projektet fulgt planerne igennem en nedsat følgegruppe, og værdsætter projektforslagets grundighed med udførligt beskrevne fordele og ulemper / risici.  

Pga. at projektet indtil nu ikke har kunnet offentliggøres, har det desværre ikke været muligt at spørge Vesterbros beboere til råds undervejs.

Vi mener forsat, at en samlet trafikal helhedsplan for området omkring Dybbølsbro er en del af løsningen for krydset, og kan understøtte de initiativer, der nu sættes i gang helt lokalt.

Teknik- og miljøudvalget skal tage stilling til forslaget 30. maj. Hvis forslaget bliver vedtaget, kan anlægsarbejdet begynde til august og være afsluttet senere på efteråret 2022.

Du kan se det samlede projektforslag herunder.